Weegschaal: 24 September - 23 Oktober

Gezin en huiselijk leven

Weegschalen zijn niet bijzonder dol op alledaagse, huishoudelijke karweitjes. Ze houden van een goed georganiseerd huishouden - schoon en netjes en voorzien van al het nodige - maar huiselijke taken zijn een corvee en een last. Het huishouden is een van de onplezierige taken in het leven die wel moeten worden gedaan, maar hoe sneller hoe beter. Als een Weegschaal genoeg geld heeft - en soms zelfs als dat niet het geval is - zal hij of zij er de voorkeur aan geven iemand in te huren om zich over de dagelijkse huishoudelijke taken te ontfermen. Weegschalen houden echter wel van een beetje tuinieren en ze hebben graag bloemen en planten in huis.

Het huis van de Weegschaal is modern en smaakvol ingericht. Je zult er veel schilderijen en sculpturen aantreffen. Aangezien Weegschalen graag tijd doorbrengen met vrienden en familie, houden ze geregeld feestjes bij hen thuis en Weegschalen zijn fantastische gastheren en -vrouwen.

Steenbok staat op het toppunt van het vierde zonnehuis van huis en haard van de Weegschaal. Saturnus, de planeet van wetten en gezag, grenzen en orde en discipline, beheerst de huiselijke aangelegenheden van de Weegschaal. Als Weegschalen thuis steun willen vinden en een gelukkige thuisbasis willen hebben, moeten ze enkele van de deugden van Saturnus ontwikkelen - orde, een goede organisatie en discipline. Weegschalen, met hun creativiteit en intense behoefte aan harmonie, kunnen da neiging hebben te laks te zijn in huis en een beetje te toegeeflijk voor hun kinderen. Te veel toegeeflijkheid is niet altijd doed: kinderen hebben vrijheid nodig, maar ze hebben ook behoefte aan grenzen.

Toni Braxton.png

Element
Lucht 


Heersende
Venus

Carriere
Maan

Gezondheid
Neptunus

Geld
Pluto

Huis & Haard
Saturnus