Weegschaal: 24 September - 23 Oktober

Liefde en relaties

Het ware talent van de Weegschaal komt in de liefde tot uitdrukking. In de liefde zul je geen andere partner vinden die romantischer, verleidelijker of rechtvaardiger is dan de Weegschaal. Als er een ding is waarmee je een relatie onvermijdelijk om zeep helpt - waarmee je de liefdesstroom ontegenzeglijk blokkeert - is het wel onrechtvaardigheid of ongelijkheid tussen de minnaar en de beminde. Als een van beide partijen te veel geeft of te veel neemt, zal op een bepaald moment wrevel ontstaan. Weegschalen zijn hierin zeer voorzichtig. Als ze al ergens te ver in gaan, dan is het in meer, maar nooit in minder geven.

Als je verliefd bent op een Weegschaal, dan moet je zorgen dat het aura van de romantiek blijft bestaan. Je moet aan alles denken: dinertjes bij kaarslicht, reizen naar exotische plaatsen, bloemen en kleine cadeautjes. Geef dingen die mooi zijn, hoewel ze niet noodzakelijkerwijs duur hoeven te zijn. Stuur kaarten. Bel regelmatig op, zelfs als je niets bijzonders te melden hebt. Dergelijke attenties zijn zeer belangrijk voor de Weegschaal. Je relatie is een kunstwerk: breng er schoonheid in aan en je Weegschaal-geliefde zal het waarderen. Als je er creatief in bent, zal hij of zij het nog meer waarderen, want zo zal je Weegschaal zich ook tegenover jou gedragen.

Weegschalen hebben graag partners die strijdlustig en zelfs een beetje eigenzinnig zijn. Ze weten dat ze die eigenschappen zelf tekortkomen en dus willen ze graag dat hun partner over dergelijke eigenschappen beschikt. In relaties kunnen Weegschalen echter zeer strijdlustig zijn - maar altijd op een subtiele en charmante manier! Het 'charme-offensief' van Gorbatsjov en de openheid van eind jaren tachtig (waarin de revolutie plaatshad van de toenmalige Sovjet-Unie) zijn typerend voor de Weegschaal.

Weegschalen leggen een grote vastberadenheid aan de dag bij hun pogingen het object van hun verlangen te bekoren - en die vastberadenheid kan bijzonder plezierig zijn als jij toevallig dat object van verlangen bent!

P Diddy.png

Element
Lucht 


Heersende
Venus

Carriere
Maan

Gezondheid
Neptunus

Geld
Pluto

Huis & Haard
Saturnus